Masz dobre doświadczenia rekrutacyjne z tym pracodawcą? Dobrze wspominasz tę firmę jako pracodawcę? Podziel się swoją wiedzą z innymi. Budujmy wspólnie bazę najlepszych doświadczeń.
2 600
pracowników
2 011
w tym roku powstała What’s Cooking Polska
Koncern What’s Cooking? specjalizuje się w dwóch obszarach: produkcji dań gotowych i produkcji wyrobów mięsnych.
Poza fabryką w Polsce posiadamy zakłady produkcyjne w Belgii, Holandii, Francji i Wielkiej Brytanii, zatrudniając w sumie około 2600 pracowników. Długoletnie doświadczenie na rynku, ciągły rozwój produktu i technologii, a także doskonała kadra pracownicza są tym, co czyni grupę What’s Cooking? liderem w swojej branży.
Fabryka w Polsce powstała w 2011 r. na terenie Wałbrzyskiej Strefy Ekonomicznej w Opolu. Wybudowano zakład z nowoczesnym parkiem maszynowym, pomieszczeniami magazynowymi i częścią administracyjną. Od chwili uruchomienia produkcji w 2014 r. spółka systematycznie rozwija swoją ofertę i kierunki dystrybucji, tworząc przy tym nowe miejsca pracy. Misją What’s Cooking? jest rozwój rynku schładzanych dań makaronowych w Europie poprzez dostarczanie konsumentom produktów o najwyższej jakości, a jednocześnie przystępnych cenowo.
Nasza polityka personalna opiera się na kilku filarach: