Transgourmet Polska – Jasne zasady zatrudnienia!
Pracodawca wpadł Ci w oko? Chcesz być na bieżąco z jego najnowszymi ofertami? Dodaj go do obserwowanych! Otrzymuj powiadomienia o nowych rekrutacjach i programach stażowych.
Masz dobre doświadczenia rekrutacyjne z tym pracodawcą? Dobrze wspominasz tę firmę jako pracodawcę? Podziel się swoją wiedzą z innymi. Budujmy wspólnie bazę najlepszych doświadczeń.
Aplikuj szybko
Aplikuj szybko
Aplikuj szybko
W ramach współpracy ze szkołami / uczelniami organizujemy warsztaty tematyczne związane z obszarem handlu i logistyki.
Umożliwiamy również realizację obowiązkowych praktyk szkolnych i studenckich, które organizowane są na wniosek zainteresowanych lub na wniosek ich szkoły / uczelni.
Współpraca ze szkołami branżowymi obejmuje przede wszystkim realizację Praktycznej Nauki Zawodu. Uczniowie realizują ustalony ze szkołami program, na stanowiskach kasjer-sprzedawca oraz magazynier. Uczniowie są zatrudniani na podstawie umowy o pracę.
4 500
pracowników wspiera nasze codzienne działania
25
lat na rynku
2
miliony klientów hurtowych i detalicznych
Codziennie współpracujemy z wieloma klientami i kontrahentami, którzy mają różne wymagania i potrzeby. Wiemy, jak ważne jest nawiązywanie relacji, dlatego do każdego podchodzimy indywidualnie. Transgourmet Polska, to miejsce dla ludzi, którzy lubią kontakt z drugim człowiekiem, w pracy cenią sobie dobrą atmosferę i stabilność zatrudnienia.
Stawiamy na rozwój Pracownika
Oferujemy różne formy szkoleniowe, by wspierać rozwój zawodowy naszych Pracowników. Bierzemy pod uwagę indywidualne zdolności i predyspozycje oraz zaangażowanie w wykonywane obowiązki, a także potrzeby wynikające z zajmowanego lub planowanego stanowiska pracy.
Wspieramy młodych
W firmie zatrudniamy również studentów lub absolwentów uczelni w ramach programów stażowych. Podstawę takiego zatrudnienia stanowi umowa o pracę, a podczas stażu studenci i absolwenci zdobywają praktyczne umiejętności przygotowujące ich do objęcia różnych stanowisk w naszej spółce.
Dbamy o Ciebie
Nasza firma gwarantuje stabilne warunki zatrudnienia oraz wysokie bezpieczeństwo pracy. Pracownicy mają stały dostęp do różnorodnych świadczeń, między innymi organizacji przez firmę wakacji dla dzieci czy możliwości korzystania z dogodnych warunków ubezpieczenia na życie, pakietu medycznego Lux Med oraz programu sportowego.
Jasne zasady zatrudnienia
U nas wszystko jest jasne już od pierwszego dnia. Dotrzymujemy warunków, które opisujemy w ogłoszeniu, a podczas rozmowy rekrutacyjnej przedstawiamy stanowisko i specyfikę pracy w firmie.
Jasne zasady zatrudnienia to przede wszystkim:
Dzięki jasnym zasadom zatrudnienia pracownicy odnajdują zapewnienie stabilności i pewności, a także poczucie szacunku oraz otwartości.
Transgourmet Polska sp. z o.o. jest częścią Transgourmet Central and Eastern Europe GmbH zajmującego się sprzedażą produktów spożywczych i przemysłowych.
W Polsce działamy pod dwiema markami handlowymi:
Swoją działalność w Polsce rozpoczęliśmy w 1997 r., otwierając halę sprzedaży Selgros Cash & Carry w Poznaniu. Początkowo nasze plany ukierunkowaliśmy na Klientów hurtowych i gastronomicznych, jednak wraz z rozwojem firmy rozszerzyliśmy działalność o handel detaliczny. W naszej ofercie znajduje się ponad 40 000 produktów spożywczych i przemysłowych. Obecnie prowadzimy sprzedaż w 19 lokalizacjach na terenie Polski.
Transgourmet Food Service rozpoczął działalność w Polsce w 2015 roku, otwierając nowoczesne centrum logistyczno-magazynowe w Ożarowie Mazowieckim. Oferujemy szeroki asortyment towarów spożywczych oraz pełne wyposażenie profesjonalnych kuchni. Jesteśmy specjalistą w hurtowych dostawach dla branży HoReCa i punktów żywienia zbiorowego.
Brasserie, to miejsce, w którym można spróbować produktów dostępnych w Selgros Cash & Carry. W naszej karcie klienci znajdą potrawy kuchni polskiej, francuskiej, śródziemnomorskiej, włoskiej i wielu innych. Nasze menu tworzymy, używając sezonowych produktów. Poza pysznym jedzeniem oferujemy spotkania ze znanymi osobistościami kulinarnymi, podczas których Klienci mają mogą wymieniać kulinarne doświadczenia.
Brasserie funkcjonują w halach Selgros Cash & Carry w Piasecznie i w Siedlcach.
Instytut Kulinarny przy hali Selgros Cash & Carry w Piasecznie to z kolei miejsce, w którym nasi klienci mogą zdobywać doświadczenie kulinarne. To między innymi nowoczesne stanowiska do gotowania i szkoleń, aula na 20 miejsc i dostęp do największej spiżarni w Polsce – hali Selgros. W ramach działalności Instytutu oferujemy warsztaty i pokazy kulinarne, barmańskie, sommelierskie i baristyczne, profesjonalny catering oraz przestrzeń na wydarzenia kulinarne i imprezy integracyjne.