Hochland. Tu jest pysznie!
Hochland. Tu jest pysznie!
Hochland. Tu jest pysznie!
Masz dobre doświadczenia rekrutacyjne z tym pracodawcą? Dobrze wspominasz tę firmę jako pracodawcę? Podziel się swoją wiedzą z innymi. Budujmy wspólnie bazę najlepszych doświadczeń.
29
od tylu lat nieprzerwanie działamy na polskim rynku
15
lat wynosi średni staż pracy w Hochland!
47 000
ton sera produkujemy rocznie w naszych Zakładach!
Smak pysznej kariery w Hochland Polska znany jest od 1993 roku, kiedy to powstała filia Hochland w Polsce. Dziś, niemal 30 lat później zatrudniamy już 830 pasjonatów pysznego sera, na którego sukces wspólnie działamy w trzech lokalizacjach – w zakładach produkcyjnych w Kaźmierzu i Węgrowie oraz w biurze w Poznaniu.
Jesteśmy jednym z liderów rynku w kategorii serów. Pomimo tego nie jesteśmy korporacją. Ponad wszystko liczy się dla nas rodzinna atmosfera, którą czuć w naszych biurach i zakładach produkcyjnych. W Hochland Polska wierzymy, że pracuje się z ludźmi, nie stanowiskami, wtedy nie ma rzeczy niemożliwych!
Chcemy, aby kariera w Hochland Polska była pyszna dla każdego, kto do nas dołączy. Ważne są wartości, którymi kierujemy się każdego dnia:
Chcesz poznać więcej szczegółów? Odwiedź naszą stronę tujestpysznie.pl, gdzie znajdziesz np. serię podcastów, w których pracownicy opowiadają o szczegółach pracy u nas.