LOVED BY GENERATIONS. CRAFTED BY YOU.
LOVE BY GENERATIONS. CRAFTED BY YOU.
Żadna z ofert nie jest tym czego szukasz? Mimo to, rozważasz rozpoczęcie współpracy z tym pracodawcą i nie wiesz jak mu o tym powiedzieć? To proste! Zgłoś swoją kandydaturę do przyszłych rekrutacji, przesyłając swój profil z Pracuj.pl.
Wyślij CVPracodawca wpadł Ci w oko? Chcesz być na bieżąco z jego najnowszymi ofertami? Dodaj go do obserwowanych! Otrzymuj powiadomienia o nowych rekrutacjach i programach stażowych.
Masz dobre doświadczenia rekrutacyjne z tym pracodawcą? Dobrze wspominasz tę firmę jako pracodawcę? Podziel się swoją wiedzą z innymi. Budujmy wspólnie bazę najlepszych doświadczeń.
Trwające od 1 do 3 miesięcy staże w Ferrero zostały zaprojektowane, aby ich uczestnicy mogli lepiej poznać firmę i wykorzystać posiadane przez siebie umiejętności w praktyce. Staż w Ferrero jest niezwykłym doświadczeniem i wyzwaniem. Bardzo często stażyści dołączają później do naszego zespołu. Warto podkreślić, że nasze staże pomogą ci wybrać obszar, w którym chcesz wykorzystać swoją wiedzę i umiejętności i mogą stać się pierwszym etapem twojej kariery w Ferrero.
50
krajów, w których jesteśmy obecni
170
krajów, w których dostępne są nasze produkty
32
zakłady produkcyjne na 5 kontynentach
Ferrero to firma rodzinna o prawdziwie innowacyjnym podejściu i międzynarodowych perspektywach, znana z kultowych marek, takich jak Nutella®, Tic Tac®, Ferrero Rocher®, Raffaello®, Kinder Bueno®, Kinder Niespodzianka® oraz czekolady Ferrero Rocher oraz Ferrero Rafaello. Wraz ze wzrostem popularności naszych marek rośnie również nasz ogólnoświatowy zasięg.
W Ferrero kochamy naszą pracę. Od ponad 70 lat z dumą, zaangażowaniem i niegasnącym entuzjazmem pracujemy na sukces naszych znanych i lubianych na całym świecie marek. W naszej firmie najważniejsi są ludzie. Nieustająco poszukujemy nowych talentów, którym oferujemy dołączenie do międzynarodowego zespołu w firmie o fascynującej historii, silnych wartościach oraz ambitnych planach na przyszłość.
W Polsce działamy od 1992 roku i jesteśmy jednym z liderów na rynku słodyczy.
Nasz zakład produkcyjny w Belsku Dużym jest trzecią największą fabryką w Grupie Ferrero, która produkuje i konfekcjonuje słodycze sprzedawane w prawie 100 krajach świata. Przygotowujemy tu produkty takich marek, jak np.: Kinder Bueno, Rafaello, Nutella, Kinder Surprise, Nutella B-ready, czy Kinder Joy.
Ferrero stawia ludzi na pierwszym miejscu. Przyjęta przez nas filozofia nauki wyrasta z troski o naszych pracowników. Głęboko wierzymy, że proaktywne podejście i zwiększanie indywidualnych uprawnień pracowników są najważniejszymi czynnikami, które motywują ich do osobistego rozwoju. Kiedy nasi pracownicy pracują nad swoimi projektami, pomagamy im rozwijać ich wiedzę i umiejętności w sprzyjającym nauce międzynarodowym środowisku. Doradzamy naszym pracownikom, pomagamy im w podejmowaniu przyszłych wyzwań, pielęgnując dorobek oraz tradycje firmy Ferrero. Wspólnie pracujemy nad długoterminowym rozwojem kariery zawodowej w określonych ramach. Nieustannie prowadzimy dialog i rozwijamy umiejętności przywódcze, które są niezbędne do osiągnięcia naszego wspólnego sukcesu.
Kiedy nowy pracownik rozpoczyna pracę w Ferrero, chcemy mieć pewność, że dobrze rozumie, jak funkcjonuje nasza firma, bo nasz sposób pracy i kultura organizacyjna są wyjątkowe. Właśnie dlatego oferujemy niezwykłą możliwość zdobycia wiedzy i doświadczenia studentom, absolwentom i doświadczonym pracownikom.
Przywiązujemy dużą wagę do osobistego i zawodowego rozwoju naszych pracowników. Nauka jest ważnym elementem naszego podejścia i sposobu myślenia. Rozwój jest realizowany w ramach Kluczowych Globalnych Programów, w których nasi pracownicy mogą uczestniczyć online i podczas stacjonarnych szkoleń. Organizujemy wewnętrzne szkolenia przygotowane w ramach Uniwersytetu Ferrero. Nasze programy zachęcają do ciągłego uczenia się w pracy, w międzynarodowym środowisku.