Masz dobre doświadczenia rekrutacyjne z tym pracodawcą? Dobrze wspominasz tę firmę jako pracodawcę? Podziel się swoją wiedzą z innymi. Budujmy wspólnie bazę najlepszych doświadczeń.
6 000
pracowników firmy w całej Grupie w Europie
12 000
produktów w ofercie = asortyment dla gastronomii od A do Z!
40 000
m2 najnowocześniejszego centrum dystrybucyjnego dla branży horeca
Czy wiecie, co kryje się pod nazwą HoReCa? Jeśli jeszcze nie znacie tego skrótu, głowa do góry. Wszystko wyjaśnimy. HoReCa to popularne określenie sektora hotelarskiego i gastronomicznego powstałe z połączenia angielskich słów Hotel, Restaurant i Catering.
Jesteśmy firmą działającą właśnie w tej branży. Naszymi klientami są restauracje, hotele, punkty cateringowe i placówki zbiorowego żywienia. W ofercie Chefs Culinar znajdziecie produkty spożywcze (m.in. mięso, ryby, sery, owoce i warzywa) oraz non-food (tj. sztućce, zastawa stołowa, wyposażenie kuchni)
Naszym obecnym celem jest rozwój na rynku krajowym. Chcemy być postrzegani jako realny partner w biznesie, świadcząc profesjonalne usługi doradcze i oferując klientom wsparcie w budowaniu przyszłości polskiej gastronomii.
Realizacja tego planu wymaga pełnych zapału, utalentowanych, otwartych na zmiany i wyzwania ludzi.
Z nami nie będziecie się nudzić. Brzmi interesująco?
Zapraszamy do zapoznania się z aktualnymi ofertami pracy.
Zdrowy balans pomiędzy obowiązkiem a przyjemnością
Poza codzienną pracą, znajdujemy czas na wspólne rozmowy, kreatywne spotkania i wspólne podjadanie specjałów z naszej firmowej Kantyny