Pracodawca wpadł Ci w oko? Chcesz być na bieżąco z jego najnowszymi ofertami? Dodaj go do obserwowanych! Otrzymuj powiadomienia o nowych rekrutacjach i programach stażowych.
Masz dobre doświadczenia rekrutacyjne z tym pracodawcą? Dobrze wspominasz tę firmę jako pracodawcę? Podziel się swoją wiedzą z innymi. Budujmy wspólnie bazę najlepszych doświadczeń.
3
zakłady produkcyjne
40
lat tradycji piekarniczych
850
pracowników
Jesteśmy jednym z liderów w sektorze produkcji pieczywa, a nasze produkty codziennie trafiają na stoły milionów ludzi na całym świecie - w domach i restauracjach. Pieczywo ARYZTA powstaje w trzech zakładach w Polsce: w Grodzisku Mazowieckim, Michałowie Reginowie i Strzegomiu. Tworzymy zespół ponad 850 osób. Wspólnie rozwijamy siebie i naszą firmę, kierując się wartościami z pasją do celu, rośniemy razem i zmieniaj z odwagą. Jesteśmy dumni z bycia częścią Grupy ARYZTA, działającą na wszystkich kontynentach.
Wiemy, że prawdziwie odpowiedzialny biznes nie może być obliczony jedynie na wysoki zysk ze sprzedaży. Jako liderzy w swojej branży czujemy się zobowiązani do działania w taki sposób, by zarówno nasi konsumenci, jak i pracownicy, otrzymywali od ARYZTA możliwie najwięcej. Dla kupującego oznacza to bezpieczny, certyfikowany, wysokiej jakości produkt, dla pracownika – stabilne, uczciwie wynagradzane zatrudnienie i możliwość indywidualnego rozwoju na zajmowanym stanowisku.
Nasze korzenie sięgają 1967 roku, kiedy to mieszkaniec Zurychu, Alfred Hiestand, w miejscu dawnej pralni uruchomił małą piekarnię. Połączenie najprostszych narzędzi i pasji do pieczenia zaowocowało doskonałymi rezultatami – zakład Hiestanda szybko zasłynął z aromatycznych maślanych rogalików. Dzięki uporowi właściciela i jego przywiązaniu do jakości wyrobów miejscowa piekarnia z czasem przekształciła się w dobrze prosperujące przedsiębiorstwo.
Od lat udowadniamy, że tradycyjne bułki, bagietki, tortille, delikatne croissanty, słodkie i słone przekąski oraz idealnie miękkie bułki hamburgerowe mogą pochodzić z tej samej piekarni. Zawdzięczamy to pasji do pieczywa, naszym ekspertom, otwarciu na innowacje i wykwalifikowanym pracownikom, których łącznie jest już ponad 850 w trzech polskich zakładach ARYZTA. Nasze produkty trafiają codziennie największych sieci handlowych i gastronomicznych znanych na całym świecie.
ARYZTA Polska jest częścią trzeciej największej grupy piekarniczej na świecie. Codziennie dostarczamy aromatyczne pieczywo naszym konsumentom i klientom w około 30 krajach. Zaufały nam największe marki z sektora handlowego i gastronomicznego. W samej Europie zatrudniamy około 5 tysięcy osób.
Tak duży zasięg naszej działalności zobowiązuje nas do spełniania najwyższych standardów jakości naszych wyrobów, ale i nie zwalnia z odpowiedzialności za wpływ naszych zakładów na ich najbliższe otoczenie. Chcemy dawać dobry przykład. Wierzymy, że odpowiedzialne, zrównoważone i przyjazne pracownikowi przedsiębiorstwo o międzynarodowym zasięgu może pozytywnie oddziaływać na lokalną rzeczywistość - nasze zakłady w Grodzisku Mazowieckim, Michałowie-Reginowie i Strzegomiu są na to najlepszym dowodem.