Rekrutacja zdalna

Ten pracodawca umożliwia przeprowadzenie rekrutacji zdalnie.

Dane kontaktowe

Coca-Cola HBC Polska Sp. z o.o.

ul. Żwirki i Wigury 16
02-092 Warszawa
mazowieckie, Polska
Telefon: +48 22 519 51 00
Fax: +48 22 519 55 55

www.coca-colahellenic.pl

NIP: 5242106963

Fabryka w Radzyminie

Zakład w Radzyminie jest naszym największym zakładem produkcyjnym. Produkty z tej części Polski trafiają do różnych krajów europejskich. Oprócz napojów zakład w Radzyminie produkuje również preformy do butelek PET, które zasilają wszystkie nasze zakłady produkcyjne w Polsce.

Osiem linii produkcyjnych działających w zakładzie pozwala na produkcję wszystkich napojów gazowanych naszej firmy: Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Coca-Cola Lime, Cherry Coke, Fanta, Sprite, Kinley Tonic oraz dwie tzw. linie aseptyczne do produkcji napojów bez konserwantów - soków i nektarów Cappy czy herbat mrożonych.

Fabryka w Staniątkach

Fabryka została uruchomiona w czerwcu 1993 roku i od tamtej pory nieustająco się rozwija. W wyniku wielu inwestycji, dziś zajmuje ona ponad 180 000 mkw., w tym ponad 34 000 mkw. Stanowią zabudowania.

Sześć linii produkcyjnych w zakładzie umożliwia produkcję wszystkich rodzajów napojów gazowanych Coca-Cola HBC Polska: dwie linie PET, linia puszkowa i linia szklana oraz linia BIB (Bag in Box).

Staniątki to druga fabryka z własną oczyszczalnią ścieków, która oczyszcza 1600 m3 wody dziennie. Podobnie jak we wszystkich innych obsługiwanych przez nas zakładach produkcyjnych, w Staniątkach zostały wdrożone zaawansowane procedury i systemy zwiększające wydajność pracy, aby zminimalizować zużycie energii elektrycznej i

Fabryka w Tyliczu

Zakład w Tyliczu powstał w 1992 roku i produkuje naturalną wodę mineralną Kropla Beskidu. Woda czerpana jest z kilku studni o głębokości 137 metrów, zlokalizowanych na obszarze około 35 kilometrów kwadratowych w promieniu około 8 kilometrów wokół zakładu. Choć proces produkcji wydaje się być mniej skomplikowany w porównaniu z produkcją napojów gazowanych, to butelkowanie wody o najwyższych parametrach jakościowych wymaga dużej staranności i fachowego podejścia.